Sidste skoledag for 9. klasserne
Forrygende festlig afsked med 9. klasserne
Karamellerne var tilbage og humøret på kogepunktet, da 9. klasserne fejrede sidste skoledag.
Dansk- og kristendomslærer til folkeskoleafdelingen på Sankt Annæ Gymnasium (barselsvikariat)
Med ansættelse den 1. oktober 2021 søger vi en barselsvikar til vores mellemtrin.

Fordybet i fortiden
Hvert år har Folkeskolen tre fordybelsesuger.
Den første i år tog eleverne tilbage til den sorte skole...
Virtuelt besøg for alle børn i 2. klasse og deres forældre
Kom med ind og se Sankt Annæ Gymnasiums folkeskole
3. klasser sang for plejehjemsbeboere
Her midt i Corona tiden har mange haft det svært. Ikke mindst landets ældste beboere, der typisk har været meget isolerede. Men en torsdag i starten af maj, fik nogle af beboerne sig på Dr. Ingrids hjem en meget livsbekræftende oplevelse.
Coronavirus: Seneste nyt i folkeskolen
Skolen er lukket fra mandag den 16. marts. Læs seneste nyt her
Festlig Fastelavn på Sankt Annæ
Fredag den 21. februar var 3. og 4. klasse samlet til kæmpe fastelavnsfest. Se de dejlige billeder.
Skulderklap til skolepatruljen
Skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium fik besøg af Susi Rossing fra Den Kriminalpræventive Sektion.