3. klasser sang for plejehjemsbeboere
Her midt i Corona tiden har mange haft det svært. Ikke mindst landets ældste beboere, der typisk har været meget isolerede. Men en torsdag i starten af maj, fik nogle af beboerne sig på Dr. Ingrids hjem en meget livsbekræftende oplevelse.
Coronavirus: Seneste nyt i folkeskolen
Skolen er lukket fra mandag den 16. marts. Læs seneste nyt her
Festlig Fastelavn på Sankt Annæ
Fredag den 21. februar var 3. og 4. klasse samlet til kæmpe fastelavnsfest. Se de dejlige billeder.
Skulderklap til skolepatruljen
Skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium fik besøg af Susi Rossing fra Den Kriminalpræventive Sektion.
NYT OM AULA PÅ SAG
Fra og med uge 43 skal alle forældre gå på AULA istedet for ForældreIntra.
Læs mere, download dit barns skema og få hjælp, guides og vejledning
Vi styrker udskolingen i folkeskolen – KBH!
I perioden 2018-2021 har Københavns Kommune afsat 220 mio. kr. til at gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste elever. Alle byens skoler har fået flere penge pr. elev i 7. til 9. klasse, som de fx kan bruge på mere pædagogisk personale. Skolerne har derudover kunnet søge om penge til særlige aktiviteter omkring deres ældste klasser.
Introaften for nye elever
Tirsdag d. 19. marts bød folkeskolen velkommen til alle de nye elever og forældre, der starter i 3. klasse efter sommerferien.
FN’s Verdensmål på skoleskemaet
Vi sætter dette skoleår særligt fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.