NYT OM AULA PÅ SAG
Fra og med uge 43 skal alle forældre gå på AULA istedet for ForældreIntra.
Læs mere, download dit barns skema og få hjælp, guides og vejledning
Vi styrker udskolingen i folkeskolen – KBH!
I perioden 2018-2021 har Københavns Kommune afsat 220 mio. kr. til at gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste elever. Alle byens skoler har fået flere penge pr. elev i 7. til 9. klasse, som de fx kan bruge på mere pædagogisk personale. Skolerne har derudover kunnet søge om penge til særlige aktiviteter omkring deres ældste klasser.
Introaften for nye elever
Tirsdag d. 19. marts bød folkeskolen velkommen til alle de nye elever og forældre, der starter i 3. klasse efter sommerferien.
FN’s Verdensmål på skoleskemaet
Vi sætter dette skoleår særligt fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.
Folkeskolen flytter midlertidigt til Carlsberg Byen
Den 5. november 2018 flytter hele folkeskoleafdelingen midlertidigt til Carlsberg Byen
Fejring af Lærernes Dag
Fredag den 5. oktober fejrede vi Lærernes Dag på Sankt Annæ Gymnasium.
VIDEO: 6.V til “Coding Class” hos TDC
6.V besøgte TDC for at præsentere deres kodeevner og gode idéer. Se hvordan det gik for sig her.
Oliver Twist
5. klassernes årlige teater - denne gang var det Oliver Twist.
Her er et smugkig indenfor.