Virtuel besøgsdag for alle i 2. klasse og deres forældre
Virtuel besøgsdag mandag 9. november kl 16 - 18
ALOHAA Sjælør
På en af årets hedeste dage holdt vi afslutning for folkjeskolens elever - udenfor og med et eksotisk twist.
Sidste skoledag bød på kahoot, sækkeløb og flagallé
9.klasserne fejrede sidste skoledag uden karameller, men det gjorde ikke dagen mindre festlig.
Sjove konkurrencer, afstemninger og en flag-allé gjorde dagen både uforglemmelig og fantastisk festlig
3. klasser sang for plejehjemsbeboere
Her midt i Corona tiden har mange haft det svært. Ikke mindst landets ældste beboere, der typisk har været meget isolerede. Men en torsdag i starten af maj, fik nogle af beboerne sig på Dr. Ingrids hjem en meget livsbekræftende oplevelse.
Coronavirus: Seneste nyt i folkeskolen
Skolen er lukket fra mandag den 16. marts. Læs seneste nyt her
Festlig Fastelavn på Sankt Annæ
Fredag den 21. februar var 3. og 4. klasse samlet til kæmpe fastelavnsfest. Se de dejlige billeder.
Skulderklap til skolepatruljen
Skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium fik besøg af Susi Rossing fra Den Kriminalpræventive Sektion.
NYT OM AULA PÅ SAG
Fra og med uge 43 skal alle forældre gå på AULA istedet for ForældreIntra.
Læs mere, download dit barns skema og få hjælp, guides og vejledning