NYT OM AULA PÅ SAG
Fra og med uge 43 skal alle forældre gå på AULA istedet for ForældreIntra.
Læs mere, download dit barns skema og få hjælp, guides og vejledning
Stillingsopslag: matematiklærer søges til mellemtrin
Med ansættelse snarest, dog senest pr 1. november 2019, søger vi en matematiklærer til vores mellemtrin. Vikariatet løber til 30. juni 2020.
BESØGSDAG FOR BØRN I 2. KLASSE
Kom og besøg os 6. november 2019
Vi styrker udskolingen i folkeskolen – KBH!
I perioden 2018-2021 har Københavns Kommune afsat 220 mio. kr. til at gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste elever. Alle byens skoler har fået flere penge pr. elev i 7. til 9. klasse, som de fx kan bruge på mere pædagogisk personale. Skolerne har derudover kunnet søge om penge til særlige aktiviteter omkring deres ældste klasser.
Introaften for nye elever
Tirsdag d. 19. marts bød folkeskolen velkommen til alle de nye elever og forældre, der starter i 3. klasse efter sommerferien.
FN’s Verdensmål på skoleskemaet
Vi sætter dette skoleår særligt fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.
Folkeskolen flytter midlertidigt til Carlsberg Byen
Den 5. november 2018 flytter hele folkeskoleafdelingen midlertidigt til Carlsberg Byen
Fejring af Lærernes Dag
Fredag den 5. oktober fejrede vi Lærernes Dag på Sankt Annæ Gymnasium.