Fordybet i fortiden
Hvert år har Folkeskolen tre fordybelsesuger.
Den første i år tog eleverne tilbage til den sorte skole...
Virtuelt besøg for alle børn i 2. klasse og deres forældre
Kom med ind og se Sankt Annæ Gymnasiums folkeskole
3. klasser sang for plejehjemsbeboere
Her midt i Corona tiden har mange haft det svært. Ikke mindst landets ældste beboere, der typisk har været meget isolerede. Men en torsdag i starten af maj, fik nogle af beboerne sig på Dr. Ingrids hjem en meget livsbekræftende oplevelse.
Coronavirus: Seneste nyt i folkeskolen
Skolen er lukket fra mandag den 16. marts. Læs seneste nyt her
Festlig Fastelavn på Sankt Annæ
Fredag den 21. februar var 3. og 4. klasse samlet til kæmpe fastelavnsfest. Se de dejlige billeder.
Skulderklap til skolepatruljen
Skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium fik besøg af Susi Rossing fra Den Kriminalpræventive Sektion.
Vi styrker udskolingen i folkeskolen – KBH!
I perioden 2018-2021 har Københavns Kommune afsat 220 mio. kr. til at gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste elever. Alle byens skoler har fået flere penge pr. elev i 7. til 9. klasse, som de fx kan bruge på mere pædagogisk personale. Skolerne har derudover kunnet søge om penge til særlige aktiviteter omkring deres ældste klasser.
Introaften for nye elever
Tirsdag d. 19. marts bød folkeskolen velkommen til alle de nye elever og forældre, der starter i 3. klasse efter sommerferien.