Virtuel besøgsdag 9. nov – for alle børn i 2. klasse og deres forældre

Kom til virtuel besøgsdag

Sankt Annæ Gymnasium tilbyder almen undervisning i folkeskolen og korsang på internationalt niveau.

I år afholder Sankt Annæ Gymnasium virtuel besøgsdag mandag den 9. november 2020 kl. 16 – 18.

Alle elever i 2. klasse og deres forældre er velkomne til at deltage og møde skolen.

Det er desværre kun muligt at deltage, hvis man har en GMAIL konto. Hvis ikke du har én allerede, kan du oprette en GMAIL her.

Sådan deltager du

Du deltager i den virtuelle besøgsdag ved at trykke på et link, som bliver vist her fra fredag den 7. november.

Her kan du også se små film, hvor skolens lærere fortæller om livet på Sankt Annæ Gymnasium’s folkeskole og sangskole.

Program for virtuel besøgsdag

• vi fortæller om skolen
  • vi giver smagsprøver på, hvad vi arbejder med i hverdagen
  • du kan opleve en sangprøve
  • du kan høre vores kor
  • du har mulighed for at stille spørgsmål i et chatroom

Få mere at vide

Læs mere i denne folder og på vores hjemmeside www.sag.dk

Derudover kan du se DR-dokumentarserien ”12 år og i verdensklasse” ved at klikke her. Serien handler om vores drengekor, Københavns Drengekor.

Du kan høre vores pigekor, Sankt Annæ Pigekor ved at klikke her

Vi glæder os til at se dig!