VIDEO: 6.V til “Coding Class” hos TDC

Vores 6. og 8. klasser har igen i år været med i forløbet ”Coding Class” som en del af matematikundervisningen. Her har eleverne prøvet kræfter med at kode. Som afslutning på forløbet var hver klasse på virksomhedsbesøg.

6.V besøgte TDC for at præsentere deres kodeevner og idéer til, hvordan virksomheden kan konkurrere på området Børn og Unge. Se hvordan det gik for sig her:

Henriette Gejsing, Chefkonsulent CSR hos TDC Group, fortæller:

”Vi er meget imponerede over det høje niveau og alle de kreative idéer, de er kommet med.”

NYT OM AULA PÅ SAG
    Fra og med uge 43 skal alle forældre gå på AULA istedet for ForældreIntra.
    Læs mere, download dit barns skema og få hjælp, guides og vejledning
    BESØGSDAG FOR BØRN I 2. KLASSE
    Kom og besøg os 6. november 2019
    Vi styrker udskolingen i folkeskolen – KBH!
    I perioden 2018-2021 har Københavns Kommune afsat 220 mio. kr. til at gøre folkeskolen mere attraktiv for de ældste elever. Alle byens skoler har fået flere penge pr. elev i 7. til 9. klasse, som de fx kan bruge på mere pædagogisk personale. Skolerne har derudover kunnet søge om penge til særlige aktiviteter omkring deres ældste klasser.
    Introaften for nye elever
    Tirsdag d. 19. marts bød folkeskolen velkommen til alle de nye elever og forældre, der starter i 3. klasse efter sommerferien.
    FN’s Verdensmål på skoleskemaet
    Vi sætter dette skoleår særligt fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.
    Folkeskolen flytter midlertidigt til Carlsberg Byen
    Den 5. november 2018 flytter hele folkeskoleafdelingen midlertidigt til Carlsberg Byen
    Fejring af Lærernes Dag
    Fredag den 5. oktober fejrede vi Lærernes Dag på Sankt Annæ Gymnasium.
    VIDEO: 6.V til “Coding Class” hos TDC
    6.V besøgte TDC for at præsentere deres kodeevner og gode idéer. Se hvordan det gik for sig her.
    Oliver Twist
    5. klassernes årlige teater - denne gang var det Oliver Twist.
    Her er et smugkig indenfor.
    9. klassernes sidste skoledag
    Den 31. maj fejrede vi 9. klassernes sidste skoledag. Se billeder fra dagen her.