Skulderklap til skolepatruljen

Den 30. januar fik skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium besøg af Susi Rossing fra Den Kriminalpræventive Sektion i anledning af ”den sureste uge”.

”Den sureste uge” er en kampagne, der hylder og anerkender skolepatruljer for deres vigtige arbejde. Vi er netop i en tid på året, hvor det regner meget og er mørkt om morgenen, når skolepatruljen skal møde ind.

Skolepatruljen på Sankt Annæ Gymnasium består af frivillige piger og baryton-drenge fra 7. klasse samt enkelte elever fra 8. klasse, som nu står på deres andet år. Susi kom forbi med anerkendende ord og en flødebolle fra Københavns Kommune, Sikker Skoleveje og Rådet for Sikker Trafik.

Der er mange fordele ved at være i skolepatruljen – ud over at man får en tur i biografen og i Tivoli. En af pigerne fra skolepatruljen fortæller, at hun synes, det er hyggeligt med samværet på tværs af klasserne. En af drengene fortæller, at han sætter stor pris på de anerkendende kram, han får fra sine klassekammerater om morgenen. Derudover fortæller en af pigerne, at hun bliver så glad af at være tidligt oppe om morgenen!

Vi vil også sige tusind tak til vores elever for deres trofaste arbejde som skolepatrulje. Generelt går det godt med at få trafikanterne til at respektere deres arbejde – med enkelte undtagelser som fortravlede trafikanter – men det tager eleverne i skolepatruljen i stiv arm!

> Se også Instagram-opslag fra TV2 Lorry