Folkeskolen
Folkeskolen
Festligt farvel til 9. klasserne

Festligt farvel til 9. klasserne

Der var store smil og højt humør, da vi sagde farvel til 9. klasserne, der havde dimission onsdag den 21. juni 2023. Traditionen tro kom både pigekoret og drengekoret og sang et smukt farvel til afgangseleverne.

Årets elevtalere Hannah, Victor, Ella og Nora lagde vægt på det gode sammenhold og fællesskab, der har været på årgangen.

”Vores venskab og kærlighed er fordelt på kryds og tværs på vores vidunderlige årgang. Vi har gennem vores fællesskab i musikken og forskellige personligheder skabt venskaber jeg ved vil forsætte, også selv nu hvor mange af vores veje skilles,” lød det.

Med humor og glimt i øjet havde elevtalerne også ros til deres lærere og de mange oplevelser, de har haft i deres skoletid. En af talerne nævnte blandt andet X-klassens forløb om seksuel dannelse, hvor eleverne har været på flirtekursus og lært at aflæse kropssprog på dansegulvet.

En anden nævnte nytænkningerne under corona-nedlukningen, hvor de hjemmefra og online måtte lave pandekager og regne rumfanget af deres møbler.

Stemningen var god, og det er endnu en gang en stærk årgang, der nu går ud af folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium. En formaning til deres klassekammerater havde elevtalerne også:

”For i dag er de 10 års undervisningspligt ifølge loven slut, og tillykke med det! Men en ting er vigtig at huske; Vi defineres ikke blot af vores karakterer og præstationer. Vi er unikke, og vi har hver især forskellige drømme og talenter. Lad os huske at forblive tro mod os selv. Det kan ikke siges for meget til os unge mennesker. Vi skal prøve at lade være med at stræbe efter det perfekte, tro på hinanden og støtte hinanden i troen på, at hver og en af os kan indfri lige præcis det vi hver især vil!”

Tillykke til 9.U, 9.V og 9.X!

KALENDER OG NYHEDER