3. klasser sang for plejehjemsbeboere

Torsdag er fast turdag for 3. klasserne her i Coronatiden.

Torsdag d.7. maj tog eleverne derfor hen på Dr. Ingrids hjem, som ligger bag ved skolen.

Vi havde ringet et par uger forinden og spurgt, om de var interesserede i, at  eleverne kom og sang. Det var de – meget. Deres beboere havde været isolerede i lang tid.

Efter en kort prøve på Vestre Kirkegård, drog vi derhen. Alle eleverne stod på behørig afstand i seks grupper og sang i alt tre sange for beboerne, som var blevet kørt ud på altanerne og nede i selve haven foran.

Vi sang to gange, så alle kunne høre med. Beboerne og personalet var meget begejstrede og glade.

Eleverne blev også meget glade, da de tydeligt kunne se og høre, hvor glade de ældre blev.

Det var en meget rørende oplevelse.

Vi brugte også lidt tid på at fortælle om SAG`s historie, og hvordan eleverne næsten lige var startet på deres sangforløb.

Se eleverne synge

Der var heldigvis én, der var fremme med sin mobil, så du kan høre og se med her.