Folkeskolen
Folkeskolen
Besøgsdag i Folkeskolen 15. november

Herunder kan I se film, hvor rektor Anette Holst byder velkommen og fortæller om Sankt Annæ Gymnasium, og hvor sangskoleinspektør Mogens Halken fortæller om, hvordan man kan komme til at gå i skole hos os.

Filmene er fra efteråret 2020, hvor vi grundet Corona ikke kunne afholde almindelig besøgsdag. Derfor bliver særlige informationer om 2020 og corona nævnt, ligesom der bliver talt om, at man kan klikke sig ind i virtuelle rum. Der er i år (2021) ikke virtuelle rum, hvor man kan besøge rektor, sanginspektøren og andre. Man kan nemlig møde dem live på skolen den 16. november 2021.

I kan se, hvordan en optagelsesprøve foregår, og I kan se film om og koncertoptagelser med Københavns Drengekor og Sankt Annæ Pigekor.

I kan også se ind i vores skoledag, og eleverne Jóhanna og Villads fra 6. årgang i 2020 fortæller og viser rundt.

I kan se film om vores fritidstilbud, og I læse mere om alle de andre sang- og musikaktiviteter, der også foregår hos os via København Musikskole

Og så håber vi at se jer den 15. november klokken 16-18 på vores besøgsdag.

Se mere her 

Der er en fejl i det dokument, der åbner, hvor der er sted står, at det er mandag den 16. november. Det er selvfølgelig mandag den 15. november

KALENDER OG NYHEDER