Sidste skoledag

9.klassernes sidste skoledag

Så blev det tid til at sige farvel til vores dejlige 9. klasser og denne gang havde 7.klasserne disket op med lækker morgenmad til hele flokken.

Efter et rigtig godt show i salen, begav 9. u, v og x sig ud på gangene til karamelkast – og da skum og vand i gården var overstået, sagde vi sådan for alvor farvel og sendte dem videre ud i byen.

Praktisk-musiske dage
    I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.
    Optagelsesprøver 2018
    Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
    Lucia
    Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
    Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.
    Årets julefest
    Julefesten var en kæmpe oplevelse!
    Vi åbnede dørene
    ...og fik en masse nysgerrige børn og forældre på besøg...
    ÅBENT HUS FOR BØRN i 2.KLASSE
    Kom og besøg os den 15. november.
    Optagelse til 3. klasse
    Tilmelding er nu åben
    Trivselsløb 2017
    Smukt vejr og smukke, glade elever og lærere var i år mere end klar til løb.