Praktisk-musiske dage

I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.

Hver årgang havde sit eget emne, som de arbejdede med i kreative værksteder inden for fx: maleri, drama, livshistoriefortælling, stop motion, dokumentarfilm, komposition, skulptur m.m.

Skolen blev udsmykket på gange, i klasser og i skolegården. Fredag den 19. januar var der fernisering, hvor alle projekter blev præsenteret af elevrådet i koncertsalen. Derefter var der fremvisning, hvor eleverne besøgte hinandens udstillinger rundt om på skolen.

Se billeder fra fordybelsesugen her på siden.

Tak til alle lærere og elever for en dejlig kreativ uge.

VIDEO: 6.V til “Coding Class” hos TDC
    6.V besøgte TDC for at præsentere deres kodeevner og gode idéer. Se hvordan det gik for sig her.
    Man 13.08.2018
    Første skoledag
    Nye elever i 3. klasse møder kl. 13.00, mens elever i 4-9.klasse møder kl. 9.00.
    Det nye skoleskema
    Se klassernes skemaer for 2018-19.
    Oliver Twist
    5. klassernes årlige teater - denne gang var det Oliver Twist.
    Her er et smugkig indenfor.
    9. klassernes sidste skoledag
    Den 31. maj fejrede vi 9. klassernes sidste skoledag. Se billeder fra dagen her.
    SKAKMESTRE!
    Se lige pokalen her...
    Praktisk-musiske dage
    Optagelsesprøver 2018
    Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
    Lucia
    Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
    Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.