Praktisk-musiske dage

I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.

Hver årgang havde sit eget emne, som de arbejdede med i kreative værksteder inden for fx: maleri, drama, livshistoriefortælling, stop motion, dokumentarfilm, komposition, skulptur m.m.

Skolen blev udsmykket på gange, i klasser og i skolegården. Fredag den 19. januar var der fernisering, hvor alle projekter blev præsenteret af elevrådet i koncertsalen. Derefter var der fremvisning, hvor eleverne besøgte hinandens udstillinger rundt om på skolen.

Se billeder fra fordybelsesugen her på siden.

Tak til alle lærere og elever for en dejlig kreativ uge.

Praktisk-musiske dage
    Optagelsesprøver 2018
    Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
    Lucia
    Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
    Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.
    Årets julefest
    Julefesten var en kæmpe oplevelse!
    Vi åbnede dørene
    ...og fik en masse nysgerrige børn og forældre på besøg...
    ÅBENT HUS FOR BØRN i 2.KLASSE
    Kom og besøg os den 15. november.
    Optagelse til 3. klasse
    Tilmelding er nu åben
    Trivselsløb 2017
    Smukt vejr og smukke, glade elever og lærere var i år mere end klar til løb.