På kodeskole hos TDC

Kulminationen på “Coding Class” var et besøg på TDC’s hovedkontor på Teglholmen, hvor i alt 28 elever fra forskellige folkeskoler viste deres egenproducerede spil frem.

Coding Class” er et samarbejde mellem It-branchen, Københavns og Vejles kommune og en række virksomheder, heriblandt TDC, og CodingPirates.

Formålet er at øge fokus på teknologi og it, samt at gøre det til en integreret del af den danske folkeskole.

Vi var selvsagt på pletten – og I kan læse mere om arrangementet her, hvis I har lyst.

Praktisk-musiske dage
    I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.
    Optagelsesprøver 2018
    Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
    Lucia
    Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
    Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.
    Årets julefest
    Julefesten var en kæmpe oplevelse!
    Vi åbnede dørene
    ...og fik en masse nysgerrige børn og forældre på besøg...
    ÅBENT HUS FOR BØRN i 2.KLASSE
    Kom og besøg os den 15. november.
    Optagelse til 3. klasse
    Tilmelding er nu åben
    Trivselsløb 2017
    Smukt vejr og smukke, glade elever og lærere var i år mere end klar til løb.