Folkeskolen
Folkeskolen
Ledig stilling: Dygtig pædagog til folkeskolen

Brænder du for og har erfaring med arbejdet omkring udskolingslever? Er din stærke side at danne gode og trygge relationer til unge mennesker?

Med ansættelse pr. 1. august 2018 søger vi en inklusionspædagog, der i et godt og tæt samarbejde med lærere, andre pædagoger og ledelse kan tage rigtig godt hånd om vores elever – særligt de, som har det svært. Det er vigtigt for os, at du er udadvendt, initiativrig, faglig kompetent og dygtig til at udtrykke dig i tale, men også på skrift. Stillingen kræver evner til at føre handleplaner og statusbeskrivelser, og lyst til tæt samarbejde med forældre. Er du glad for idræt og vil du gerne deltage idrætsundervisningen, er det et plus, men ikke et must!

Herudover lægger vi vægt på, at du er:

 • Omsorgsfuld og tydelig i din kommunikation
 • Tillidsvækkende og empatisk
 • Samarbejdsorienteret og struktureret i dit arbejde
 • Stædig og jagter at lykkes

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling i et kreativt og levende miljø tæt på eleverne, lærerne, de øvrige pædagoger, ledelse og eksterne samarbejdspartnere. Du vil blive en del af et årgangsteam i udskolingen, og du være en del af skolens ressourcecenter, bestående af samarbejdsvillige, engagerede og dygtige ressourcepersoner.

Herudover vil du opleve følgende:

 • Skønne og ambitiøse kolleger
 • Dialogorienteret ledelse
 • Dygtige og sangglade elever
 • Forskelligartede arbejdsopgaver

Om os:

Folkeskoleafdelingen ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er en 3-spors folkeskole med 580 elever fra hele Storkøbenhavn. Skolen er afdelingsopdelt (3.-6. klasse, 7.-9.klasse) og vi rummer tillige et 7-spors gymnasium med en MGK-linie.

“Sankt Annæ Gymnasiums grundlag er et samspil mellem korarbejde på internationalt niveau og almen undervisning i folkeskole og gymnasium. Skolens mål er at skabe veluddannede, musiske mennesker med arbejdsglæde, sans for kvalitet og respekt for eget og andres værd.”

Vores værdigrundlag og skolens sangprofil er med til at gøre skolekulturen overordentlig levende: vores børn er sangligt talentfulde, vores forældre har valgt os, og vi er en del af et sammenhængende skoleforløb 3. klasse – 3.g.

Yderligere oplysninger om os findes her på vores hjemmeside eller på Børne- og Ungdoms-forvaltningens hjemmeside

Interesserede ansøgere kan rette henvendelse til: Souschef Jesper Cløigaard Christensen på tlf.: 36140165 eller leder af Pædagogisk lærings- og ressourcecenter Tine Andersen på tlf.: 40892009. Ansøgere er også velkomne til at besøge os på skolen og få et indtryk af vores hverdag.

Ansættelsesforhold:

Stillingen er omfattet af “overenskomsten for lærere m.fl. i Folkeskolen og i Københavns Kommune”

Ansøgning

Ansøgning bilagt eksamensbevis samt CV med angivelse af referencer fra evt. tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via Københavns Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfristen er 17. maj 2018 kl. 12.00, og samtalerne forventes afholdt i uge 22.

> Søg stillingen her

 

KALENDER OG NYHEDER
 • Folkeskolen
  Ledig stilling: Læsevejleder og dansklærer til folkeskolen
  Vi søger en engageret læsevejleder og dansklærer til folkeskoleafdelingen på Sankt Annæ Gymnasium
 • Folkeskolen
  Ledig stilling: Dygtig pædagog til folkeskolen
  Vi søger en dygtig pædagog til Sankt Annæ Gymnasiums folkeskole. Brænder du for og har erfaring med arbejdet omkring udskolingslever? Er din stærke side at danne gode og trygge relationer til unge mennesker?
 • Folkeskolen
  Ledig stilling: Skoleleder til folkeskoleafdelingen
  Genopslået stilling: Vi søger en visionær, engageret og erfaren skoleleder, der vil udvikle Sankt Annæ Gymnasiums folkeskole med respekt for skolens særlige sangprofil.
 • Folkeskolen
  SKAKMESTRE!
  Se lige pokalen her...
 • Folkeskolen
 • Folkeskolen
  Praktisk-musiske dage
  I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.
 • Folkeskolen
  Optagelsesprøver 2018
  Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
 • Folkeskolen
  Lucia
  Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
  Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.
 • Folkeskolen
  Årets julefest
  Julefesten var en kæmpe oplevelse!
 • Folkeskolen
  Vi åbnede dørene
  ...og fik en masse nysgerrige børn og forældre på besøg...