Sidste skoledag på Sankt Annæ Gymnasium
9. klassernes sidste skoledag

Den 31. maj fejrede vi 9. klassernes sidste skoledag. Det blev en dag fyldt med fest og farver.

De udklædte 9. klasser ankom om morgenen, hvor 7. årgang stod klar med en flot morgenmadsbuffet. Derefter var der karamelkastning og underholdning i koncertsalen. Vanen tro var der også vand og barberskum i gården. Dagen sluttede af med en stor “flagallé”.

Se billeder fra dagen her. Klik på et billede for at se alle i fuld størrelse:

VIDEO: 6.V til “Coding Class” hos TDC
    6.V besøgte TDC for at præsentere deres kodeevner og gode idéer. Se hvordan det gik for sig her.
    Man 13.08.2018
    Første skoledag
    Nye elever i 3. klasse møder kl. 13.00, mens elever i 4-9.klasse møder kl. 9.00.
    Det nye skoleskema
    Se klassernes skemaer for 2018-19.
    Oliver Twist
    5. klassernes årlige teater - denne gang var det Oliver Twist.
    Her er et smugkig indenfor.
    9. klassernes sidste skoledag
    Den 31. maj fejrede vi 9. klassernes sidste skoledag. Se billeder fra dagen her.
    SKAKMESTRE!
    Se lige pokalen her...
    Praktisk-musiske dage
    I uge tre havde vi fordybelsesuge med fokus på læring gennem praktisk-musiske aktiviteter.
    Optagelsesprøver 2018
    Torsdag den 11. januar begynder optagelsesprøver til Folkeskolen. Se videoer fra optagelsesprøverne her
    Lucia
    Så fik alle børn, unge og voksne på SAG lov til at opleve Københavns smukkeste Lucia-optog.
    Som altid blev salen mørklagt efter den første julesang og så strømmede det ind fra alle sider, indtil sang og levende lys fyldte salen ud.